Om oss

Vår idé

Du ska göra en trygg och enkel bostadsaffär. Vare sig du säljer eller köper via oss. Och du som säljer ska få mer betalt genom högsta möjliga slutpris till lägsta möjliga kostnader.


Hur?

För oss är mäkleri inte ett löpande-band-jobb, utan ett hantverk som kräver yrkeskicklighet och erfarenhet. Vi är ett litet företag. Men med det stora företagets alla resurser. Våra tjänster är framtagna i samråd med branschens ledande expertis och till vår hjälp har vi ett nätverk av specialister.


Var?

Vår bas är i Nacka och vi jobbar främst och helst i södra Storstockholm och Mälardalens sydsida. Om du enbart vill annonsera eller föredrar att visa själv, kan vi även hjälpa dig i övriga delar av landet.


Vem?

Jag som driver företaget, Lars Eneland, har lång erfarenhet inom mäkleri och bostadsfinansiering. Som entreprenör har jag också skapat tjänster som till exempel bankernas "Lånelöfte" och försäkringsbolagens "Bo-kvar-försäkringar".


 

Kontakta oss Contact us today

Lars Eneland
Lars Eneland

Reg. Fastighetsmäklare, Civilekonom.


Alla rättigheter © A-mäklarna i Sverige AB

Gratis värdering

Vi ser fram emot att värdera din bostad. Helt gratis, utan förpliktelser och på en tid som passar dig. Fyll bara i och skicka så hör vi av oss inom kort.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!