Om oss

Bostäder och köpare har sedan länge flyttat till Hemnet och övriga “nätet”. Där varje bostad har samma förutsättning.

Ändå sitter de flesta mäklare i dyra butikslokaler, betalar kedjors höga franchiseavgifter och slösar reklampengar på att säga att de startade 1927 eller finns i hela landet.

För att få ut mer för din bostad? Nix. Inte alls. Utan bara för en enda sak. Att locka nya säljare. Och låter dig betala, med 30-40 % av ditt arvode.

Vår idé är enkel

Du ska göra en bättre affär.

Hur?

Genom att satsa dina pengar på sådant som ger mer för din bostad och undvika allt som inte gör det, kan vi ge dig fler tjänster. Eller lägre arvode. Och Hemnet utan extra kostnad.

Vi är ett litet företag. Med det stora företagets alla resurser. Våra tjänster är framtagna i samråd med branschens ledande expertis och till vår hjälp har vi ett nätverk av specialister.

Var?

Vår bas är i Nacka och vi jobbar främst och helst i södra Storstockholm och Mälardalens sydsida. Om du enbart vill annonsera eller föredrar att visa själv, kan vi även hjälpa dig i övriga delar av landet.

Vem?

Ansvarig är Lars Eneland, med lång erfarenhet inom mäkleri och bostadsfinansiering. Som entreprenör har Lars också skapat tjänster som bankernas "Lånelöfte" och försäkringsbolagens "Bo-kvar-försäkringar".

 

Kontakta oss Contact us today

Lars Eneland
Lars Eneland

Reg. Fastighetsmäklare, Civilekonom.


Alla rättigheter © Amäklarna

Gratis värdering

Vi ser fram emot att värdera din bostad. Helt gratis, utan förpliktelser och på en tid som passar dig. Fyll bara i och skicka så hör vi av oss inom kort.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!