Sandholmsvägen 11 13252 Saltsjö-Boo

/Sandholmsvägen 11 13252 Saltsjö-Boo

Fräscht friköpt radhus med utmärkt läge i populärt område

Sandholmsvägen 11, Saltsjö-Boo

Fräscht radhus i populära Östra Orminge. Friköpt tomt. Utmärkt söderläge på en av områdets minsta, lugnaste och mysigaste gårdar. Altaner på båda sidor ger sol från tidig morgon till sen kväll. Modernt kök. Bra matplats. Tvättstuga och duschrum i entréplan. Badrum uppe. Vardagsrum med rymlig altan. Tre bra sovrum. Flera förråd, både ute och inne. Fortlöpande underhållet och med mycket nytt. Centraldammsugare. Markiser överallt. Nytt tak 2014. Suveränt läge, nära allt! Lekplats utanför dörren. 50 meter till förskola och buss. Skolor, sporthallar, Orminge Centrum med affärer, apotek, restauranger, vårdcentral, gym m.m. inom bekvämt gångavstånd. Fina badsjöar och underbar natur inom närområdet. Kort sagt – här är det väldigt trevligt att bo.

ENTRÉPLAN

Trevlig uteplats med utmärkt söderläge. Perfekt för utemåltider, grillning och solbad. Här finns också ett bra förråd, c:a 3 kvm stort.

Entrédörr med kodlås. Hall med uppvärmt klinkergolv. Tvättstuga med arbetsbänk och tvättho. Tvättmaskin och torktumlare, båda från Samsung och nya för c:a 5 år sedan. Kaklat duschrum med dusch och duschvägg. WC-stol och tvättställ. Förråd under trappa till övervåning.

Modernt kök, komplett utrustat och med gott om skåp och lådor. Bänkskivor nya 2017. Alla vitvaror i rostfritt. Diskmaskin ny 2018. Induktionshäll ny 2017. Ugn och mikro. Båda inbyggd och c:a 4 år. Kyl och frys c:a 8 år.

Trevlig matplats med stort fönster mot entrésidans uteplats.

Rymligt vardagsrum med parkett. Utgång till stor altan (2,60 m djup och 4,40 m bred) med både tak, infravärme och markis. I anslutning till altanen finns ett förråd. Under altanen också ett större förråd. Perfekt för förvaring av trädgårdsmöbler, cyklar och annat skrymmande.

ÖVRE PLAN

Hall med uttag för centraldammsugaren. Föräldrasovrum med bra plats för dubbelsäng. Två ytterligare sovrum med delvis snedtak och i det ena även ett trevligt burspråk och fönster i två väderstreck.

VIND

Ovanför det övre planet finns också en stor golvbelagd vind, ytterligare ett utmärkt förråd.

LUGNT, GRÖNT OCH BARNVÄNLIGT

Östra Orminge är ett lugnt och trivsamt område. Populärt och barnvänligt. Med en unik närhet till det mesta. Såväl vad gäller service, skolor, kommunikationer och natur.

Området består av välskötta och gröna, bostadsrättsföreningar och samfälligheter med äganderätter. Alla väl avgränsade runt gårdar med en lekplats i anslutning till varje gård och med lummiga grönstråk emellan.

Med bara 29 hus, ligger det här huset också vid en av områdets minsta och trevligaste gårdar.

HÄR FINNS ALLT BEKVÄMT NÄRA

Ja, här är det faktiskt unikt nära till det mesta. 50 meter till buss. Och lika nära till förskola. Bara något längre till skola och flera sporthallar.

Gångavstånd till Orminge Centrum, med bland annat mataffärer, apotek, postservice, bibliotek, restauranger, systembolag, frisörer, banker och butiker. Och Orminge Hus med till exempel tandläkare, vårdcentral, BVC, MVC, och Friskis & Svettis.

Två av Stockholms bästa köpcentrum, Nacka Forum och Sickla köpcentrum, ligger båda inom några minuters bilavstånd.

UNDERBAR NATUR – RUNT KNUTEN

Underbar natur med närmast obegränsade möjligheter till motion och rekreation. Här finns flera mysiga badsjöar, skogsområden och motionsspår. Både sommar och vinter.
Velamsund med fin natur och restaurang är också ett populärt utflyktsmål – året runt. Och från närbelägna Hasseludden kan man ta skärgårdsbåt ut mot skärgården och / eller in mot Stockholm.

För dig som är intresserad av hav och båtliv finns här även många fina vikar, båtklubbar och bryggplatser vid dörren till Stockholms vackra skärgård.

OM SAMFÄLLIGHETEN

Gråskärets samfällighetsförening omfattar 69 fastigheter, varav 29 på denna gård. I avgiften 3080 kr/mån ingår fjärrvärme, varmt och kallt vatten enligt schablonberäkning. Exakta kostnaden fastställs sedan efter förbrukning. I avgiften ingår även garage, sophämtning, snöröjning och underhåll av lekplatser och gemensamma ytor.

TV OCH INTERNET

I samfällighetsavgiften ingår basutbud från ComHem. Möjlighet finns också att ansluta till områdets fibernät.

GARAGE OCH PARKERING

Till fastigheten hör en garageplats i garage med fjärrport, som också ingår i avgiften – utan extra kostnad. I föreningen finns också ett antal gästplatser

OM PRIS OCH BUDGIVNING

Om fler vill köpa kan budgivning uppstå. Den sker i så fall helt öppet och det är säljaren som avgör när, till vilket pris och till vem man vill sälja. Efter avslutad affär erhåller köparen en komplett budgivningslista. Det händer också att köpare lämnar ett villkorat bud, som bara gäller om säljaren accepterar det direkt. Det är även här säljaren som avgör om man vill anta och sälja till det budet eller inte.

Fakta

Fastighetsbet. NACKA MENSÄTTRA 9:8

Byggnadstyp 2-plans radhus

Byggnationsår 1980

Grundfakta

Rum 4

Boarea 103 m² (Lantmäteriet)

Biarea 15 m²

Tomtarea 121 m²

Byggnad m.m.

Grundläggning Betong

Stomme Trä

Fasad Träfasad

Fönster 3-glasfönster

Vatten Kommunalt vatten året om

Avlopp Kommunalt avlopp

Kostnader

Samfällighet 36 960 kr

Försäkringskostnad 5 000 kr

Hushållsel 7 200 kr

Summa driftskostnad 49 160 kr

Taxering

Taxeringsår 2018

Värdeår 1980

Taxeringsvärde 3 216 000 kr

Byggnadsvärde 1 497 000 kr

Markvärde 1 719 000 kr

Visningar

2019-05-27 Kl. 18:00 - 18:30
Öppen kvällsvisning. Välkomna!

2019-05-26 Kl. 13:00 - 14:00
Öppen visning. Välkomna!

Sandholmsvägen 11, Saltsjö-Boo

Fräscht friköpt radhus med utmärkt läge i populärt område

Intresseanmälan

Ämne

Namn (obligatorisk)

Epost (obligatorisk)

Telefon

Meddelande

Ansvarig mäklare

Lars Eneland
info@amaklarna.se
070-616 50 80