Fisknätsgatan 37 13343 Saltsjöbaden

/Fisknätsgatan 37 13343 Saltsjöbaden

Rymligt radhus med utmärkt läge i populärt område

Fisknätsgatan 37, Saltsjöbaden

Rymligt radhus, av större modellen och med egen friköpt tomt, på populära Fiskarhöjden. Saltsjöbadens, närmaste, grönaste och mest barnvänliga grupphusområde. Mycket bra läge i området. Utmärkt planerat och med härliga ytor för familjeliv och umgänge. Både ute och inne. Kök med rymligt matrum. Genomgående vardagsrum. 4 riktigt bra sovrum. Balkong längs hela huset. Fina uteplatser på husets både sidor. Den ena på skyddad innergård. Med sol från tidig morgon och under stor del av dagen. Den andra, med härlig eftermiddags- och kvällssol mot öppen grön yta. Grönt och bilfritt område med två dagis, egen ”Hackebackeskog” och fotbollsplan. Flera lekplatser. Erstaviks milsvida skogar runt hörnan. 500 meter till Saltsjön med fint bad, båtplats och ångbåtsbrygga. Suveräna kommunikationer. 2 minuter till buss som på c:a 5 minuter tar dig till Nacka Forum och blivande tunnelbana. Gångavstånd till Österviks station, 19 minuter med Saltsjöbanan till Slussen. C:a 10 minuter med bil.

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN
Rymlig hall med bra plats för hel garderobsvägg. Förråd under trappa. Stort matrum / allrum med fönster. Modernt kök med bra arbetsytor. Gott om skåp och lådor. Spis med glashäll. Frihängande fläkt. Diskmaskin. Inbyggd micro. Kyl och frys (båda nya 2018). I köket finns också tvättmaskin (ny 2017) och torktumlare . Rymligt vardagsrum med klinkergolv och flera fönster. Utgång till uteplats med härlig eftermiddags och kvällssol. Helkaklat badrum med klinker och golvvärme. Nytt för c:a 10 år sedan. Dusch med glasdörrar, tvättställ och WC. Trappa mot övre plan.

ÖVRE PLAN
Stor hall med rymlig klädkammare. Badrum med badkar, tvättställ och WC. 4 bra sovrum. Det ena med flera garderober och utgång till längsgående balkong under tak och med sol från tidig morgon.

VIND
Vind med utmärkta förvaringsmöjligheter.

Område

Många unga som själva vuxit upp på Fiskarhöjden, återvänder och köper hus i området när de själva bildat familj. Bättre betyg än så, kan väl ett område knappast få. Och undra på det. Här finns smart planerade kedjehus. Mycket grönytor och en unikt härlig grannsammanhållning, där både unga och gamla trivs. Två dagis i området, många lekplatser, egen “Hacke-backe-skog” och en fotbollsplan som på vintern spolas till fin skridskobana.

I området finns också en kvartersgård med grovtvättstuga, bastu och komplett utrustad festlokal, som kan hyras för egna tillställningar.

Alla hus i området har fiber för Internet (100-1000 mb/s), TV och telefoni.

HAV

Att man trivs så bra beror också på det unika läget. Bara några minuters promenad ner till Lännerstasundet, just där skärgården börjar och man kan ha sin egen segel- eller motorbåt i den lokala båtklubben (till riktigt rimlig kostnad). Och har man ingen egen båt kan man hoppa på en skärgårdsbåt vid ångbåtsbryggan alldeles nedanför området. Här finns också en härlig badholme med bryggor och sandstrand. Granne med den ligger ”Hamn” med en av Stockholms finaste småbåtsmarinor, museum och Nacka / Saltsjöbadens just nu mest hyllade restaurang, Saltsjö-Pir.

SKOG
Åt andra hållet gränsar Fiskarhöjden mot Erstaviks naturreservat, med en för stockholmsområdet unik natur, perfekt för motion och skogspromenader. Rid – och cykelvägar. Golfbana (Saltsjöbadens golfklubb). Badsjö (Lundsjön). Små skogstjärnar och “John Bauer – skog” där man kan ströva i timmar.

Uteplatser

Skyddad uteplats på entrésidan med sol från tidig morgon till eftermiddagen. På trädgårdssidan ytterligare en uteplats, med eftermiddags och kvällsol,

Internet/TV

Fiber för Internet (100 mb/s) telefon och TV utan extra kostnad ( ingår i avgiften till samfälligheten ). Möjlighet med upp till 1000 mb/s.

Parkering/Garage

Till fastigheten hör en garageplats i länga + en bilplats utanför garaget. I garaget finns uttag för motorvärmare. Kostnaden för både garaget och elen ingår i samfällig-hetsavgiften.

Övriga byggnader

Fristående förrådsbyggnad.

Fakta

Fastighetsbet. NACKA ERSTAVIK 26:379

Byggnadstyp Radhus 2-plan

Byggnationsår 1973

Grundfakta

Rum 5

Boarea 127 m² (Lantmäteriet)

Biarea 8 m²

Tomtarea 141 m²

Byggnad m.m.

Uppvärmning Direktverkande el

Grundläggning Platta på mark

Stomme Trä

Fasad Träfasad

Ventilation Mekanisk frånluft

Fönster 2-glasfönster

Vatten Kommunalt vatten året om

Avlopp Kommunalt avlopp

Taxering

Taxeringsår 2018

Värdeår 1973

Taxeringsvärde 2 539 000 kr

Byggnadsvärde 1 456 000 kr

Markvärde 1 083 000 kr

Övrigt

Badrummet i entréplan renoverat för c:a 10 år sedan.

Fisknätsgatan 37, Saltsjöbaden

Rymligt radhus med utmärkt läge i populärt område

Intresseanmälan

Ämne

Namn (obligatorisk)

Epost (obligatorisk)

Telefon

Meddelande

Ansvarig mäklare

Lars Eneland
lars@eneland.se
070-616 50 80